Rejse til USA 2011

Vi har besluttet os for at tage til USA til sommer, hvor vi skal være afsted i 25 dage. Det bliver lidt storbyferie, 2 uger i autocamper og så med Amtrak Coast Starlight-toget til Bend i Oregon, hvor vi skal besøge noget familie. Vi har lagt en plan for hvor vi skal køre i autocamperen og den kan ses her. Vi har bestilt hoteller og campingpladser hjemmefra, hvilket er noget nyt for os, der plejer at tage en rygsæk på ryggen og en Lonely Planet i hånden og tage den derfra!

Vi har de fleste steder forholdsvis kort tid, så vi når ikke den store fordybelse de forskellige steder, men så må vi prøve at snuse lidt til det vi kommer forbi, og have en hensigtserklæring om at komme tilbage engang. Vi kommer forbi en del store kendte steder,  men vi kommer også forbi mindre kendte steder. Vi har snakket om hvad vi gerne vil de forskellige steder – måske når vi ikke det hele, specielt ikke i LA, men så har vi et udgangspunkt.

Joshua Tree Park
 • Sedona
  • Se de berømte røde bjerge og den smukke natur
 • Grand Canyon
  • Her skal vi se om vi kan nå at se både en solop- og nedgang
  • En travetur lidt ned i kløften (ret usikkert om vi når/gør)
  • På tur med shuttle-busser ud til de store flotte sights
 • Køre på den legendariske Route 66
 • Las Vegas
 • Calico Ghost Town
  • Så står den på spøgelsesby. Gammel guldgraverby som i dag står som et spooky minde om en svunden gylden tid med guld, hurtige seksløbere og masser af whisky…
 • Lone Pine
  • En overnatning i et rigtig flot område i kanten af Yosemite
 • Yosemite Park
  • Billederne fra linket oppe over her, taler jo for sig selv, hvorfor vi skal til Yosemite. Der er uhyggeligt flot der. Nogle af verdens største og ældste træer i en kæmpe park med søer og bjerge, udgør bare et rigtig flot sted at campere et par dage. Vi skal se vandfald, store skove, flotte bjerge og generelt bare nyde naturen. Forhåbentlig ser vi også nogen af de flotte dyr
 • Monterey Bay
  • Se det meget store og flotte aquarium
  • Nyde det flotte område omkring Stillehavet, og forhåbentlig se nogen sæler, søkøer og andre sjove (larmende) dyr
 • Highway 1
  • Op til San Fransisco foregår turen langs den berømte vej, som er kendt for sine mange hårnålesving og flotte udsigt ud over Stillehavet, hvor det ikke skulle være helt umuligt at se en hval eller to
  • Køre forbi Half Moon Bay på turen
 • San Fransisco
  • Gåtur på Golden Gate Bridge
  • Køre med cable cars op og ned af de stejle bakker
  • Se China Town (vores hotel ligger der)
  • Fishermans Wharf
  • Pier 39 og muligvis se søløver
  • Golden Gate Park

2 replies on “Rejse til USA 2011”

 1. Det lyder som en rigtig god tur.

 2. Ja, det håber vi også det bliver. Glæder os kanon meget.

Leave a Reply