Det røde land

Skønhed er en svær størrelse at graduere. Og jeg skal da heller ikke afgøre hvad der var flottest; Joshua Trees flotte kæmpe vidder med spektakulære træer og kaktusser eller dagens tur på 89A op over to kæmpe bjergpas med masser af hårnålesving, spøjse byer og sindssyge flotte udsigter ud over dalene.  Men flot det var det! Vi kørte bl.a. igennem den tidligere mineby Jerome. En by der bogstaveligt talt er bygget oppe i bjergerne på klipperne.

Lone fik endelig kørt lidt i bilen, men hun syntes det var ret skræmmende at køre så stor en dyt, så vi byttede ret hurtigt igen. Det skulle vise sig at være en god idé for derefter gik det virkelig opad! Der kommer en del udfordringer med automatgear og bjergkørsel, men jeg lærer det på den hårde måde! Bare op i bjergerne med mig og kører noget bil med masser af kræfter! Det kan virkelig mærkes at man har at gøre med en bil med masser af kræfter.

De røde bjerge, som set fra bilen

Her i Sedona hvor vi er nu, er der masser af muligheder for at se de flotte røde bjerge. Så det bliver det store show i morgen.

Dagens dyr må være hejre og firben. Så er der endnu 2 føjet til listen af dyr vi har set.

Som altid er der billeder på Flickr.

Vi  er nu uden internet i 2 dage (regner vi med), så vi ses omme på den anden side!!

3 replies on “Det røde land”

  1. vi glæder os til at høre fra jer igen, det er spændende at følge. pas godt på hinanden. KH. mm og mf.

  2. […] kørte igen ud i landskabet og for anden tur i træk forandrede det sig drastisk. Vi gik fra Sedonas røde flotte bjerge til en lang tur med hovedsageligt fladt landskab. Faktisk en lidt kedelig tur […]

Leave a Reply