Calico Ghost Town

Vi besøgte en spøgelsesbyen Calico Ghost Town, for at opleve lidt gammel minestemning. Det var nu ikke meget man måtte komme ind i selve minerne, men det var da også vældig hyggeligt at se de gamle huse, prøve et skørt hus der lænede helt vildt til siden, prøve det lille tog der tog en på en lille tur hvor man så lidt om minegravning og steder hvor der før havde ligget huse. Vi spiste på byens lokale restaurant, hvor man bare smed nøddeskallerne fra de alle stedsens værende peanuts, på gulvet.

Overblik ud over Calico Ghost Town

Alt i alt ikke nogen vild oplevelse men lige præcis en tur ned på jorden efter vilde Las Vegas. Og egentlig vældig hyggeligt at gå i en lille by der på mange måder bygger på samme filosofi som den gamle by i Århus og den fynske landsby i Odense.

 

 

 

 

 

 

Flickr har desværre igen problemer med upload af billeder. Hold øje med siden derinde. Måske er der pludselig nye.

One reply

Leave a Reply